Ισχυρό Διεθνές Δίκτυο Στρατηγικών Συνεργασιών και Δικτύωσης 
 

Η MTN Cyprus επιτυγχάνει την παροχή αξιόπιστων και σταθερά διαθέσιμων υπηρεσιών στους συνδρομητές της μέσω του δικτύου της, το οποίο σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα των δικτύων «επόμενης γενιάς» και βασίζεται στο multiprotocol BGP και στις τεχνολογίες MPLS.


Το δίκτυο της ΜΤΝ χαρακτηρίζεται από υψηλή χωρητικότητα (10GE) και η τοπική υποδομή του στην Κύπρο εντάσσεται σε μια ευρύτερη περιφερειακή τοπολογία δακτύλων που λειτουργεί εφεδρικά. Πιο συγκεκριμένα, τα περιφερειακά PoP της λειτουργούν ως κύρια κέντρα δεδομένων του δικτύου και υποστηρίζουν επιτυχώς uplinks, είτε αυτά προέρχονται από ξεχωριστές και φυσικά διακριτές διαδρομές, είτε χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνολογίες ανταλλαγής δεδομένων (ίνες, microwave).   


Η ΜΤΝ Cyprus, δεδομένου ότι ανήκει στο MTN Group, έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως, έχει πρόσβαση σε ένα διευρυμένο διεθνές δίκτυο συνεργειών με παρόχους Tier-1, γεγονός που της επιτρέπει να παρέχει τη βέλτιστη επιλογή διαδρομής ανά περίπτωση και προς κάθε διαδικτυακό προορισμό, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Με τον παραπάνω μηχανισμό, οι διαδικτυακές κινήσεις των συνδρομητών της διακλαδώνονται παγκοσμίως από εναλλακτικές φυσικές διαδρομές προς διαφορετικές εξόδους (landing stations), μέσω των ιδιόκτητων και υψηλής ασφαλείας SDH capacities (1+1) του δικτύου της. 


Τα πολλαπλά BGP peering sessions, οι στρατηγικές συνεργασίες με παρόχους major tier-1 (Level-3, Global Crossing, Above Net, Tinet), καθώς επίσης και τα ιδιόκτητα PoP που διατηρεί σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη, έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή άρτιων και υπερσύχρονων υπηρεσιών Διεθνούς Δικτύωσης σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 131 (Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών) ή να στείλετε e-mail στο mtnbusiness@mtn.com.cy
 

  • Διεθνές Δίκτυο
  • Ευρωπαϊκός Χάρτης PoP's
  •