Εξαργυρώστε τα MTN Rewards σας και μεγιστοποιήστε τα οφέλη σας από την ΜΤΝ Business


Το πρόγραμμα MTN Rewards, είναι ένα απλό και φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα επιβράβευσης των υφιστάμενων επιχειρηματικών συνδρομητών. Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι υπάλληλοί σας απλά χρησιμοποιούν τις MTN Business PayMonthly ή Up2U γραμμές τους, η MTN Business επιβραβεύει την επιχείρησή σας με βαθμούς, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε ανάλογα με τις ανάγκες και προτεραιότητές σας π.χ. επιλέγοντας έκπτωση στο λογαριασμό σας ή έκπτωση για την αγορά νέας συσκευής.
 

 

Τι είναι οι βαθμοί επιβράβευσης και πώς τους συγκεντρώνω;

Οι βαθμοί που συλλέγετε βασίζονται στη χρήση της MTN Business PayMonthly ή Up2U γραμμής σας. Ανάλογα με το τελικό ποσό του μηνιαίου σας λογαριασμού, συλλέγετε τους αντίστοιχους βαθμούς x 3. Για παράδειγμα, εάν ο μηνιαίος λογαριασμός σας είναι €30, τότε οι βαθμοί που συλλέγετε είναι 30 x 3 = 90 βαθμοί! 

 

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο πρόγραμμα;

Όλοι οι συνδρομητές MTN Business PayMonthly και Up2U έχουν δικαίωμα εγγραφής στο πρόγραμμα MTN Rewards, με την προϋπόθεση ότι δεν εκκρεμεί κανένας λογαριασμός τους. Η εγγραφή στο πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται:


• καλώντας στο 131 (Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών)
• με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο ΜΤΝ Store ή κατάστημα επιλεγμένων συνεργατών

 

Ποια είναι η αντιστοιχία των βαθμών επιβράβευσής μου σε ευρώ; 

Η αντιστοιχία των βαθμών επιβράβευσης σε ευρώ έχει ως εξής: 

Βαθμοί

1.000

2.000

3.000

4.000

5.000

6.000

......

80.000

90.000

100.000

Αξία σε €

€4

€8

€12

€16

€20

€24

......

€320

€360

€400

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

Πότε και πώς μπορώ να εξαργυρώσω τους βαθμούς μου;

Με τη συγκέντρωση 1000 βαθμών επιβράβευσης και άνω, μπορείτε να προχωρήσετε στην εξαργύρωσή τους, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Αποκτήστε νέο κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή κ.ά. προϊόντα τεχνολογίας από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στα MTN Stores ή στα καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών*
  • Πληρώστε το μηνιαίο σας λογαριασμό
  • Προσθέστε χρόνο ομιλίας ή SMS στο υφιστάμενο πακέτο σας
  • Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία MTN BlackBerry Service ή MTN Mobile Internet 250MB για ένα μήνα

*Επιλεγμένοι συνεργάτες: Στεφανής, MT Technoline και Electroline.

 

Υπάρχει περίπτωση να χάσω τους βαθμούς μου;

Σε περίπτωση φραγής ή αναστολής της γραμμής σας, το πρόγραμμα επιβράβευσής σας θα καταστεί ανενεργό. Συνεπώς, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα μπορείτε να συλλέξετε, ούτε να εξαργυρώσετε βαθμούς, αλλά με την εξόφληση του υπολοίπου σας, το πρόγραμμά σας θα τεθεί και πάλι σε ισχύ. Σε περίπτωση, όμως, που η γραμμή σας ανασταλεί δύο φορές, οι βαθμοί που θα έχετε συγκεντρώσει ως τότε, χάνονται.

 

Υπάρχει περίπτωση να λήξουν οι βαθμοί μου;

Οι βαθμοί σας θα λήξουν, εάν 2 χρόνια μετά από την απόκτησή τους, δεν έχουν ακόμα εξαργυρωθεί.

 

Πώς μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο των βαθμών μου; 

Οι βαθμοί σας πάντοτε αναγράφονται στο μηνιαίο σας λογαριασμό, αλλά μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για το υπόλοιπό σας:

  • καλώντας στο 131 (Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών)
  • στέλνοντας κενό SMS στο 1144 (€0,0207 συμπ. ΦΠΑ)
  • μέσω της σελίδας MyMTN (Link)

 

Οι βαθμοί επιβράβευσης ΜΤΝ Rewards που συγκεντρώνετε κατά τη διάρκεια του συμβολαίου σας μπορούν να συνδυαστούν με την επιπρόσθετη έκπτωση που θα λάβετε, εφόσον προχωρήσετε σε ανανέωση συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 131 (Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών) ή να στείλετε e-mail στο 131support@mtn.com.cy

Όροι & Προϋποθέσεις