Φθηνότερες Κλήσεις στο εξωτερικό έως και 81%

Αν η επικοινωνία της επιχείρησής σας περιλαμβάνει συχνές κλήσεις στο εξωτερικό, η ΜΤΝ Business σας παρέχει τη δυνατότητα να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς συμβιβασμούς, εξοικονομώντας έως και 81% από τις κλήσεις σας!

Η υπηρεσία ΜΤΝ International Call Saver είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές των MTN Business PayMonthly και ΜΤΝ Up2U πλάνων και με την ενεργοποίησή της μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις από την Κύπρο προς οποιοδήποτε διεθνή προορισμό με τις χαμηλότερες χρεώσεις. 

Ενεργοποίηση υπηρεσίας MTN International Call Saver

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, πληκτρολογήστε *9292#.

Αν είστε συνδρομητής πλάνου ΜΤΝ Business PayMonthly μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία στέλνοντας με γραπτό μήνυμα την ένδειξη “INT ON” στο 1616.

Χρήση υπηρεσίας ΜΤΝ International Call Saver

Απλά προσθέστε τον κωδικό αριθμό 9292 πριν από κάθε αριθμό εξωτερικού που θέλετε να καλέσετε.
Παράδειγμα: Αν θέλετε να καλέσετε ένα αριθμό στην Ελλάδα θα πληκτρολογήσετε: 9292 + 00 + 30 + 693ΧΧΧΧΧΧΧΧ
Σημείωση: Για διεθνείς κλήσεις που πραγματοποιούνται χωρίς την προσθήκη του κωδικού αριθμού «9292» ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις.

Απενεργοποίηση υπηρεσίας MTN International Call Saver

Για την απενεργοποίηση της υπηρεσίας, πληκτρολογήστε *9292#.

Αν είστε συνδρομητής πλάνου ΜΤΝ Business PayMonthly, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία στέλνοντας την ένδειξη “INT OFF” στο 1616

                                         

Κατηγορία

Τιμή (συμπ. ΦΠΑ)

Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση  

€0.0206 ανά εντολή

Μηνιαίο τέλος  

€1.99

Διεθνείς Κλήσεις

δες εδώ

Για τις υπόλοιπες χρεώσεις ισχύουν τα συνήθη τέλη των πλάνων ΜΤΝ Business PayMonthly ή MTN Up2U

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 131 (Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών) ή να στείλετε e-mail στο mtnbusiness@mtn.com.cy

 

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη για συνδρομητές MTN PayMonthly & MTN Up2U. Ισχύουν οι υπόλοιποι όροι και προϋποθέσεις του πλάνου MTN PayMonthly ή ΜΤΝ Up2U.
2. Τα χαμηλότερα τέλη ισχύουν μόνο μετά την ενεργοποίηση της Υπηρεσίας και με την προσθήκη του κωδικού αριθμού 9292 πριν από τον αριθμό που επιθυμείτε να καλέσετε. Για διεθνείς κλήσεις που πραγματοποιούνται χωρίς την προσθήκη του κωδικού αριθμού ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
3. Η Υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη όταν ο συνδρομητής βρίσκεται σε περιαγωγή. Στην προκειμένη περίπτωση ισχύουν οι συνήθεις χρεώσεις περιαγωγής τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ
4. Με την απενεργοποίηση της υπηρεσίας θα ισχύουν τα συνήθη διεθνή τέλη του πλάνου MTN PayMonthly ή ΜΤΝ Up2U.
5. Ισχύουν οι υπόλοιποι όροι και προϋποθέσεις του πλάνου MTN PayMonthly ή ΜΤΝ Up2U.
6. Οι χρεώσεις των διεθνών κλήσεων θα χρεώνονται ανά λεπτό.