Ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ

Η MTN διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών έκτασης που ήδη υπερβαίνει τα 1000χλμ. και βρίσκεται σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία. Το δίκτυο καλύπτει πλήρως όλες τις πόλεις της Κύπρου, καθώς και τις αγροτικές περιοχές γύρω από τα αστικά κέντρα, επιτρέποντας πλήρη συνδεσιμότητα τόσο στο εσωτερικό κάθε πόλης, όσο και μεταξύ των πόλεων, όπως αποτυπώνεται στους παρακάτω χάρτες.  

Η συγκεκριμένη τεχνολογία (FTTB - οπτική ίνα στην επιχείρηση) βασίζεται στην τεχνολογία GPON και χρησιμοποιεί οπτικές ίνες για κάθε είδους συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των τελικών εκατοντάδων μέτρων που οδηγούν στις εγκαταστάσεις του πελάτη, παρέχοντας συνδεσιμότητα και εμβέλεια συχνότητας, σύμφωνα με τις εκάστοτε υπηρεσίες που έχουν επιλεχθεί. Σε αντίθεση με το ADSL, που συνήθως προσφέρει πολύ χαμηλότερες ταχύτητες από τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα που αναφέρεται, οι υπηρεσίες ευρυζωνικότητας και συνδεσιμότητας που βασίζονται στις οπτικές ίνες δύνανται σε κάθε περίπτωση να παράσχουν τη συμφωνημένη εμβέλεια συχνότητας.    

Με τις λύσεις Οπτικών Ινών της ΜTN Business, οι συνδεδεμένοι εταιρικοί πελάτες μας λαμβάνουν τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μετάδοσης φωνής, βίντεο και δεδομένων, στηριζόμενοι στον εγγενή πλεονασμό του δικτύου μας. Το δίκτυο οπτικών ινών της MTN επιτρέπει στις επιχειρήσεις της Κύπρου να χρησιμοποιούν τις πιο ισχυρές επικοινωνιακές λύσεις, αξιοποιώντας υψηλής εμβέλειας συχνότητες και απεριόριστες δυνατότητες. Οι κυριολεκτικά απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης των λύσεων οπτικών ινών επίσης διασφαλίζουν ότι οι πελάτες της ΜΤΝ Business θα συμβαδίζουν με τις μελλοντικές εξελίξεις των εφαρμογών, αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους.

Οι συνδρομητές του δικτύου οπτικών ινών της MTN Business απολαμβάνουν αξιόπιστη συνδεσιμότητα και απόλυτη διαθεσιμότητα που δεν επηρεάζονται από παράγοντες, όπως καιρικά φαινόμενα, ατυχήματα κατά τη διάρκεια εργασιών καλωδίωσης ή αυξημένη παράλληλη χρήση του δικτύου από άλλους χρήστες. Παράλληλα, επωφελούνται από το μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο αριθμό Points Of Presence του δικτύου της ΜΤΝ, καθώς και την ενισχυμένη ασφάλεια που αυτά παρέχουν, επιτρέποντας τη συντομότερη δυνατή συνδεσιμότητα των εγκαταστάσεών τους (500μ. το μέγιστο) και υποστηρίζοντας πολλαπλές εναλλακτικές διαδρομές για τη δρομολόγησής τους.

Σύνδεση Οπτικών Ινών για Κάθε Επιχείρηση

Η σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω οπτικών ινών δεν αποτελεί πλέον προνόμιο των μεγάλων επιχειρήσεων.

Με το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο οπτικών ινών, που επεκτείνεται συνεχώς, η MTN Business βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην επιχείρηση σας, ανεξαρτήτως μεγέθους, για να σας παρέχει την πιο γρήγορη, αξιόπιστη και πλέον οικονομική σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω οπτικών ινών.

 

 • Οφέλη
 • Σχετικές Υπηρεσίες
 • Η υπεροχή του δικτύου οπτικών ινών της MTN Business είναι αναμφισβήτητη, καθώς προσφέρει στους πελάτες της τα παρακάτω οφέλη με σταθερά υψηλή απόδοση:

  •    Αποκλειστική σύνδεση Οπτικών ινών για κάθε μεμονωμένη επιχείρηση
  •    Αποκλειστική υπόγεια καλωδίωση, η οποία βελτιώνει την αξιοπιστία και αντικαθιστά την ανάγκη εναέριων καλωδίων, άρα και τα μειονεκτήματά τους
  •    Πλήρης αποφυγή συμφόρησης του δικτύου, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής, καθώς το δίκτυο του πελάτη δεν είναι κοινόχρηστο
  •    Διαχρονική αρχιτεκτονική που επιτρέπει την αύξηση της εμβέλειας συχνότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εφαρμογών
  •    Εντυπωσιακά γρήγορη αναμετάδοση δεδομένων με downstream και upstream  

   

 • Η MTN Business προσφέρει ποικιλία απαιτητικών επιχειρηματικών λύσεων που βασίζονται στο δίκτυο οπτικών ινών, όπως οι Συμμετρική/Ασύμμετρη Πρόσβαση Διαδικτύου, Υπηρεσίες Εθνικής Δικτύωσης, MTN Cloud Business Telephony και SIP Trunk.

  Κλείστε ραντεβού μέσω Internet μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε πώς η επιχείρησή σας μπορεί να επωφεληθεί από τις Υπηρεσίες Οπτικών Ινών της MTN.

   

 • Σύνδεση Πόλεων
 • Λευκωσία
 • Λεμεσός
 • Λάρνακα
 • Πάφος
 • Αμμόχωστος